Kemal Özalper İlkokulu
Hacıabdi Mah. Ancarlı Sk.No33 Battalgazi/MALATYA

VİZYON

VİZYON Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli “ m o d e l o k u l “ olmaktır.

MİSYON

MİSYON Ülkemizin iyi insan yetiştirme politikalarınınTemel Kaynağı Ve Fideliği Olarak ;Yüce Önder Atatürk ‘ün “ Büyük Türkiye “ idealine ulaşmayı hedefleyen ,Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :403
Öğretim Şekli :İKİLİ öğretim (her sınıftan 8 şube)(Ortaokul ve İlkokul aynı binada eğitim görüyor)

Öğretim Şekli

DOĞALGAZ